top of page

GREAT COMPANIES 

ARE BUILT AROUND 

GREAT PEOPLE. 

Teamfabriek is hét fullservice zakelijk evenementenbureau dat zorgt voor impact. Teamfabriek staat voor high end events mét een missie. Met op maat gemaakte programma’s en innovatieve trainingen bouwen we aan het hart van iedere organisatie. De mens. 

temafabriek def-3 (1).jpg
OVER ONS

T E A M F A B R I E K 

Graag stellen wij ons voor. Wij zijn Teamfabriek. Ramon, Leon en Maurice: een drietal professionals met ieder een andere achtergrond. Toch delen we dezelfde passie: het verbinden, versterken en samenhouden van mensen en teams binnen organisaties. Niet op de ouderwetse manier: wij maken op maat gemaakte programma’s en innovatieve trainingen om te bouwen aan het hart van iedere organisatie. Het personeel. Wij bundelen onze krachten en zorgen voor een combinatie tussen entertainment, teambuilding, business events en management training. 

WAT WIJ DOEN

01

TEAMBUILDING

gem amsterdam zonder logo-18.jpg
TEAMBUILDING

TEAMBUILDING | CLINICS | LEZINGEN 

TEAMDAGEN | WORKSHOPS | FOOD&DRINKS 

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte teambuilding evenementen, die zijn ontworpen om collega's met elkaar te verbinden op een nieuwe en zinvolle manier. Wij geloven dat sterke teams essentieel zijn voor elke succesvolle organisatie. Ons doel is dan ook om organisaties en managers te helpen teams te creëren die samenhangend, creatief en productief zijn.

 

Omdat elke case anders is, werken wij veel samen met partners die experts zijn in hun vakgebied. Als collectief professionals houden we ons tevens met marktonderzoek bezig om onze programma's af te kunnen stemmen op de laatste trends in de markt.

 

Onze concepten zijn altijd op maat gemaakt, uniek van karakter en van zeer hoge entertainment waarde. Wij brengen de theorie samen met een onvergetelijke ervaring,  een unieke leerervaring perfect voor elke organisatie. Heb je meer vragen of wil je eens sparren, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de website. 

02

MANAGEMENT TRAINING

temafabriek def-38.jpg
(MANAGEMENT) TRAINING

CRM TRAINING | SITUATIONEEL LEIDERSCHAP HIGH PERFORMANCE TEAMS | 1 OP 1 COACHING

Leon van Wely is Master Trainer bij de NOBTRA (Nederlandse Orde van Beroepstrainers). Vanuit zijn militaire achtergrond heeft hij een theorie ontwikkeld om tot High Performance Teams te komen en te blijven. Leon heeft de opleiding afgerond aan het Tavistock Institute in Londen, en heeft al meer dan 15 jaar ervaring als Management Trainer.

“Tijdens mijn werk en gedurende mijn trainingen als militair heb ik vele grenzen van mezelf gezien en verlegd.” 

Vanuit deze ervaringen is hij ruim 15 jaar geleden begonnen met het (mental) coachen van CEO's, managers, teamleiders, maar ook top atleten in kickboksen, zwemmen, schaatsen, voetbal, hockey, triatlon en wielrennen. 

Ook zit er een expertise in de Sport en heeft hij bepaalde theorieën omgezet om sportteams verder te helpen om een echt team te worden en zo te presteren. "Management Training en Coaching is iets waar ik zeer gepassioneerd over ben omdat ik uit eerste hand heb gezien hoe het zowel bedrijven als sportteams ten goede kan komen."

03

EVENTS

IMG_4785 (1).jpg
BUSINESS EVENTS

GALA DINERS | PRODUCTLANCERING | NETWERK EVENTS 

MEETINGS & VERGADERINGEN | BEDRIJFSFEESTEN

Samen met experts organiseren wij op maat gemaakte bedrijfsevenementen van het hoogste niveau, welke wij volledig afstemmen op de wensen en behoeften van de organisatie.  Of het nu gaat om een productlancering, (gala)diner, bedrijfsfeest, netwerkevenement, vergadering of conferentie, wij werken een passend concept uit. Wat het doel van het evenement ook is, wij werken altijd nauw samen met de organisatie om ervoor te zorgen dat aan al uw eisen wordt voldaan. 

​Als evenementenorganisatie weten wij als geen ander hoe we impactvolle online, live en hybride evenementen kunnen creëren die relevant en boeiend zijn voor uw doelgroep. Van een nieuw product op de markt te brengen, relevant blijven voor de achterban, of op vallen in een overvolle markt, wij kunnen helpen om op een unieke en effectieve manier betrokkenheid te creëren bij uw personeel en relaties. 

Naast de organisatie van het evenement werken wij nauw samen met partners in entertainment, Dj's & artiesten, (vip)vervoer, hotels en beveiliging om de totaal ervaring compleet te maken. 

Locaties

foto pand (1).jpg

Friendship

Sports Centre

Amsterdam

PARTNERS

LOGO FRIENDSHIP CENTRE.png
LOGO NXTLVL.png
LOGO DE GRIJZE SPIER.png
LOGO ROB .png
LOGO ONLY FRIENDS.png

Let's Built Great People!

Laat je gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact op.

Bedankt voor het indienen!

CONTACT
bottom of page